Corazon Grande  

 

CORAZON GRANDEN KUMMIT r.y.

Tule mukaan Corazón Grandes Faddrar rf / Corazón Granden kummit ry – yhdistyksen toimintaan!

YHDISTYKSESTÄ

Vuoden alussa perustettiin Corazón Grandes Faddrar rf / Corazón Granden kummit ry – niminen yhdistys, jonka kotipaikka on Loviisa. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea Corazón Grandea hankkimalla varoja lastenkodin toiminnan turvaamiseksi. Yhdistys perustettiin tukitoiminnan tehostamiseksi. Yhdistys tulee esimerkiksi hakemaan avustuksia eri tahoilta. Erilaisia tapahtumia, kuten kesäjuhlia ja joulumyyjäisiä järjestetään myös jatkossa mutta nyt yhdistyksen toimesta. Toivotamme kaikki, jotka haluavat tehdä työtä lastenkodin hyväksi, tervetulleiksi jäseniksi.

Uuden yhdistyksen puheenjohtaja on Maria Grandell-Strömgård, varapuheenjohtaja Anneli Sjöholm, sihteeri Iris Ritamäki-Johansson ja rahastonhoitaja Guy Broman. Jäsenmaksu on viisi euroa. Puheenjohtaja vastaa kysymyksiin yhdistyksen toiminnasta: maria.grandell /at/ pp.inet.fi, puh. 0400 826064.

Liity jäseneksi maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI46 1331 3000 1086 56, viite 20161. HUOM: Lähetä sähköpostia Marialle (maria.grandell/at/pp.inet.fi) niin saat jäsenkirjeitä ja muuta infoa.

Muistutamme myös kaikkia, että kummimaksujen tili on muuttunut - katso alhaalla.

Tilinomisaja: Corazón Grandes faddrar rf
Tilinumero:FI86 5557 0520 0528 91 
Viite: 1025

Tämä tili on ainoastaan kummimaksuille.

 

 

 

svenska
suomeksi
english

Lastenkodista

Kirjeitä Siwiltä

LIITY KUMMIKSI
tai LAHJOITA

Corazón
Granden
Kummit r.y.

Ajankohtaista

Boliviaperhe
Norja

Facebook

 

 

Corazon Grande / Det stora Hjärtat / Iso Sydän / The big Heart
© Corazon Grande Casa Basta Fanebust
webdesign & webmaster: Gunzi