Corazon Grande  

 

AJANKOHTAISTA

Kutsu Corazon Granden kesätapaamiseen

keskiviikkona 8.8.2018 klo 18.00. Paikka: Ravintola Degerby Gille, Sepänkuja 4, Loviisa.

Siw Broman perusti lastenkoti Corazón Granden Boliviaan 12 vuotta sitten ja melkein yhtä pitkän ajan ovat Siwin ystävät ja sittemmin yhdistys Corazón Granden kummit, järjestäneet kesätapahtuman kaikille, jotka haluavat tukea sitä hienoa työtä, mitä Siw tekee.

Tämän vuoden tapaaminen järjestetään ravintola Degerby Gillessä, joka sijaitsee Loviisan vanhimmassa, vuonna 1695 rakennetussa talossa. Tässä ainutlaatuisessa miljöössä saamme
kuulla Kristina ja Per-Olof Anderssonin kertovan vierailustaan viime talvena lastenkodissa.
Kukaan muu Suomesta ei ole vieraillut yhtä monta kertaa Corazón Grandessa kuin
Anderssonin pariskunta. He tietävät millaista tyttöjen arki on ja voivat kertoa, kuinka
kummien ja muiden lahjoittajien avustukset käytetään.

Korkeatasoiset musiikkiesitykset kuuluvat myös Corazón Granden juhliin. Ainakin Elina
Mieskolainen, Arno Kantola ja lauluryhmä Modus ovat paikalla. Pääsylipun hinta on 40 euroa ja siihen sisältyy ohjelma ja salaatti-iltapala jälkiruokineen. Pääsylipun hinnasta menee yli puolet suoraan lastenkodille.

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona, 1.8. Anneli Sjöholmille, puh. 044 258 2064 tai
anneli.sjoholm@sulo.fi. HUOM: Pääsylippu 40 euroa tulee myös maksaa viimeistään 1.8. tilille
Hyväntekeväisyysjuhla Corazon Grande, Nordea FI55 1098 3500 1019 49. Ilmoittaudu
ajoissa, paikkojen määrä Gillessä on rajoitettu.

Kiitos kun haluat auttaa meitä auttamaan!

Järjestäjä Corazon Granden Kummit ry.

Ajankohtaista Corazón Granden kummit ry:ltä toukokuussa 2018:

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 8. p:nä huhtikuuta. Ilahduttavan monta jäsentä oli paikalla. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Hallitus valittiin kokonaisuudessaan uudelle kaudelle ja sen kokoonpano on seuraavanlainen: Maria Grandell-Strömgård, puheenjohtaja, Anneli Sjöholm, varapuheenjohtaja, Iris Ritamäki-Johansson, sihteeri, Elisabet-Fält-Grönqvist, jäsen, Gun-May Cedergren ja Camilla Sundqvist varajäsenet, Ann-Christine Kosonen, toiminnantarkastaja ja Tom Wide, varatoiminnantarkastaja (uusi). Hallituksen ulkopuolisena varainhoitajana toimii Guy Broman ja kummikoordinaattorina Gunilla Boxberg-Wide.

Vuosikokouksen jälkeen piti Kaj Rönnberg erittäin hienon esitelmän Elämä Grönlannissa arkena ja juhlana. Kaj on yhdistyksemme jäsen ja hän on ollut Grönlannissa useita kertoja työtehtävissä. Hän on kirjoittanut kirjan Grönlannista ja lahjoittanut sen antaman tuoton ja pitämistään esitelmistä saamansa palkkiot, tähän päivään saakka n. 1400 euroa, Corazón Grandelle. Hieno ele, josta olemme hänelle hyvin kiitollisia.

Kuten viime vuonna, yhdistys myy taimia lastenkodin hyväksi Loviisan torilla 26.5. klo 10-13 sekä Anneli Sjöholmin puutarhassa, Tinanvalajankuja 7, Loviisassa sunnuntaisin 27.5.,3.6. ja 10.6. sekä viikonloppuisin 30.6.-1.7. ja 7.-8.7. klo 10-17

Vuosikokous päätti pitää vuoden 2018 jäsenmaksun, 5 euroa, ennallaan. Ystävällisesti maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille, Corazon Granden kummit ry, FI 46 1331 3000 1086 56, viite 20161, viimeistään 15.5.2018.

Kuvia joulujuhlasta 2017.

Kesäjuhla oli täysosuma! Katso kuvia alhaalla!

Corazón Granden kesäjuhla oli ihana ja onnistunut tilaisuus joka toi lastenkodille tervetulleita lisätuloja.

Juhlat pidettiin ravintola Kappelissa kesäisessä Loviisassa. Corazón Grande-trio viihdytti jälleen, kuten myös Carina Fredriksson sekä Zaray Dancers. Uutta tänä vuonna oli muotinäytös, jossa Corazón Granden mallit esittelivät paikallisten vaateyrittäjien tuotteita.

Corazón Granden kummit ostivat arpoja ja bolivialaisia tuotteita, ja monet vieraat vaihtoivat pari sanaa Siwin kanssa.

Gun-May Cedergren haastatteli Siwia lastenkodin arjesta. Tytöt voivat hyvin, jotkut ovat jo käyneet koulun loppuun ja siirtyneet opiskelemaan ja täten saaneet hyvän alun elämälleen. Taloustilanne aiheuttaa hieman huolta, mutta onneksi niin monet saapuivat paikalle tukeakseen lastenkodin toimintaa. Corazón Granden tytöt tarvitsevat meidän kaikkien tukeamme!

 

JOULUJUHLAT 2017


Kuva: Iris Ritamäki.


Kuva: Mikael Rögård.

Kuva: Iris Ritamäki.


Kuva: Iris Ritamäki.

KESÄJUHLAT 2017

 

svenska
suomeksi
english

Lastenkodista
Kirjeitä Siwiltä

LIITY KUMMIKSI
tai LAHJOITA

Corazón
Granden
Kummit r.y.

Ajankohtaista

Boliviaperhe
Norja

Facebook

Corazon Grande / Det stora Hjärtat / Iso Sydän / The big Heart
© Corazon Grande Casa Basta Fanebust
webdesign & webmaster: Gunzi