Corazon Grande  

 

AJANKOHTAISTA

Pikkujoulut kaikille!

Viime vuonna yhdistys järjesti tilaisuuden, jonka nimi oli Pikkujoulut kaikille. Koska sitä ilmeisesti arvostettiin ajattelimme tehdä niin myös tänä vuonna.

Millainen tilaisuus?
Kysymyksessä on glögi- ja puurojuhla, jossa lauletaan yhdessä ja nautitaan hauskasta ohjelmasta. Tilaisuuden yhteydessä on myös myyjäiset. Myyjäiset ovat klo 14-15. Myymme jouluherkkuja kuten laatikoita ja leivonnaisia sekä kynttilöitä ja bolivialaisia käsitöitä. Järjestämme arpajaiset, joiden päävoittona on lähituotettu joulukinkku. Myyjäisiin voi tietysti tulla ilman pääsymaksua.

Itse juhla alkaa tämän jälkeen. Pääsymaksu on 20 euroa ja sillä saa glögiä, piparkakkuja ja taatusti hyvää riisipuuroa. Arno Kantola vastaa musiikillisesta viihteestä ja hän on luvannut yllätysohjelman. Tänä vuonna Arnon apuna on Jan-Erik Slätis; nämä herrat saavat takuulla vauhtia yhteislauluun!

Koska?
Sunnuntaina joulukuun 2. päivänä klo 14-15 on myyjäiset ja klo 15-17 on itse juhla.

Missä?
Loviisan seurakuntakodissa, Itäinen Tullikatu 6.

Ota mukaan ystävä ja tule laulamaan ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Tunnelma tulee olemaan lämmin ja hauska aitoon Corazón Grande tyyliin. Koko tuotto menee lyhentämättömänä lastenkodille.

Lämminhenkinen kesätapaaminen Katso kuvia!

Tämän vuoden kesätapaaminen perinteikkäässä Degeby Gillessä oli lämmin monella tapaa. Kesäaurinko paahtoi ja hyväntahtoinen Corazón Grande – tunnelma lämmitti sydäntä.

Yhdistyksemme tilaisuuksissa yleisö saa aina nauttia korkeatasoisesta musiikista. Luottomuusikkomme Elina Mieskolainen ja Arno Kantola olivat valinneet tämän vuoden teemaksi sydänaiheista musiikkia ja lauluyhtye Modus tarjosi hienosti sointuvia, aiheeseen sopivia kappaleita.

Kristina ja Per-Olof Andersson sisaryhdistyksestämme Corazón Granden ystävät ovat käyneet Boliviassa neljä kertaa ja kertoivat asiantuntevasti miten arkea eletään lastenkodissa. Nyt kaikki saivat enemmän tietoa lastenkodin tilanteesta ja elämästä siellä.

Yleisöllä oli myös tilaisuus ostaa bolivialaisia käsityöläistuotteita ja ostaa arpoja. Yhdistys on aloittanut hienon taidearpajaismyynnin. Voittoina on Linnéa Ekstrandin akvarelli, Christer Åbergin enkeliaiheinen taulu, Rune Rikbergin keramiikkavati ja hienoja lasitöitä. Mm. hallituksen jäsenet myyvät arpoja koko syksyn aikana ja tavoitteena on myydä 750 arpaa ja näin kerätä 2250 euroa lastenkodille. Jos kaikki vetävät kortensa kekoon, tämä onnistuu! Kokeile onneasi ja osta arpoja ja näin autat samalla lastenkotia. Jos haluat auttaa vielä konkreettisemmin, voit saada arpalistoja ja myydä arpoja ystävillesi ja tuttavillesi. Arpoja voi ostaa ja listoja saa puheenjohtajalta (maria.grandell@pp.inet.fi) ja varapuheenjohtajalta (anneli.sjoholm@sulo.fi).

Tarjoilu Gillessä oli herkullinen ja yleisö näytti viihtyvän erinomaisesti. Lopuksi saimme kuulla Siwin tervehdyksen kirjeen muodossa, josta puheenjohtaja Maria luki otteita. Kirjeessä Siw kiitti kaikkia kummeja ja muita avustusten antajia tuesta. Muusikot, esitelmän pitäjät, taiteilijat eikä vähiten yleisö ovat taas kerran yhdessä tehneet hienon työn lastenkodin hyväksi.

Ajankohtaista Corazón Granden kummit ry:ltä toukokuussa 2018:

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 8. p:nä huhtikuuta. Ilahduttavan monta jäsentä oli paikalla. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Hallitus valittiin kokonaisuudessaan uudelle kaudelle ja sen kokoonpano on seuraavanlainen: Maria Grandell-Strömgård, puheenjohtaja, Anneli Sjöholm, varapuheenjohtaja, Iris Ritamäki-Johansson, sihteeri, Elisabet-Fält-Grönqvist, jäsen, Gun-May Cedergren ja Camilla Sundqvist varajäsenet, Ann-Christine Kosonen, toiminnantarkastaja ja Tom Wide, varatoiminnantarkastaja (uusi). Hallituksen ulkopuolisena varainhoitajana toimii Guy Broman ja kummikoordinaattorina Gunilla Boxberg-Wide.

Vuosikokouksen jälkeen piti Kaj Rönnberg erittäin hienon esitelmän Elämä Grönlannissa arkena ja juhlana. Kaj on yhdistyksemme jäsen ja hän on ollut Grönlannissa useita kertoja työtehtävissä. Hän on kirjoittanut kirjan Grönlannista ja lahjoittanut sen antaman tuoton ja pitämistään esitelmistä saamansa palkkiot, tähän päivään saakka n. 1400 euroa, Corazón Grandelle. Hieno ele, josta olemme hänelle hyvin kiitollisia.

Kuten viime vuonna, yhdistys myy taimia lastenkodin hyväksi Loviisan torilla 26.5. klo 10-13 sekä Anneli Sjöholmin puutarhassa, Tinanvalajankuja 7, Loviisassa sunnuntaisin 27.5.,3.6. ja 10.6. sekä viikonloppuisin 30.6.-1.7. ja 7.-8.7. klo 10-17

Vuosikokous päätti pitää vuoden 2018 jäsenmaksun, 5 euroa, ennallaan. Ystävällisesti maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille, Corazon Granden kummit ry, FI 46 1331 3000 1086 56, viite 20161, viimeistään 15.5.2018.

Kuvia joulujuhlasta 2017.

Kesäjuhla oli täysosuma! Katso kuvia alhaalla!

Corazón Granden kesäjuhla oli ihana ja onnistunut tilaisuus joka toi lastenkodille tervetulleita lisätuloja.

Juhlat pidettiin ravintola Kappelissa kesäisessä Loviisassa. Corazón Grande-trio viihdytti jälleen, kuten myös Carina Fredriksson sekä Zaray Dancers. Uutta tänä vuonna oli muotinäytös, jossa Corazón Granden mallit esittelivät paikallisten vaateyrittäjien tuotteita.

Corazón Granden kummit ostivat arpoja ja bolivialaisia tuotteita, ja monet vieraat vaihtoivat pari sanaa Siwin kanssa.

Gun-May Cedergren haastatteli Siwia lastenkodin arjesta. Tytöt voivat hyvin, jotkut ovat jo käyneet koulun loppuun ja siirtyneet opiskelemaan ja täten saaneet hyvän alun elämälleen. Taloustilanne aiheuttaa hieman huolta, mutta onneksi niin monet saapuivat paikalle tukeakseen lastenkodin toimintaa. Corazón Granden tytöt tarvitsevat meidän kaikkien tukeamme!

KESÄJUHLAT 2018

 

JOULUJUHLAT 2017


Kuva: Iris Ritamäki.


Kuva: Mikael Rögård.

Kuva: Iris Ritamäki.


Kuva: Iris Ritamäki.

KESÄJUHLAT 2017

 

svenska
suomeksi
english

Lastenkodista

Kirjeitä Siwiltä

LIITY KUMMIKSI
tai LAHJOITA

Corazón
Granden
Kummit r.y.

Ajankohtaista

Boliviaperhe
Norja

Facebook

Corazon Grande / Det stora Hjärtat / Iso Sydän / The big Heart
© Corazon Grande Casa Basta Fanebust
webdesign & webmaster: Gunzi